Volwassen coaching

De Kindercoach is er ook voor de ouder of volwassene op verschillende gebieden.

Waar kan ik bij helpen?

  • Verlies & Rouw
  • Trauma gerelateerde klachten
  • Lichte opvoedondersteuning
  • Emotieregulering
  • Hooggevoeligheid

Ook wij als volwassenen hebben te maken met veel druk en stress die door de maatschappij of onze omgeving wordt opgelegd. Wanneer we langer is deze patronen rond blijven hangen kan dat gepaard gaan met verschillende klachten. Soms is het fijn dat even iemand met je meekijkt.

Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat we allemaal een “innerlijk kind” in ons hebben zitten. Dit innerlijke kind is gevormd de liefdevolle (of niet) opvoeding die je hebt gekregen. En door de dingen die je hebt meegemaakt in jouw leven, zoals teleurstellingen, verdriet, pijn, afwijzing, of verschillende vormen van verlies.
Je hebt te maken gehad met gevoelens van onveiligheid, boosheid, angst, stress, aanpassing. En misschien heb je wel traumatische ervaringen meegemaakt. Dit heeft allemaal invloed op je gedrag en op jouw leven nu. 

Onder behandelingen en technieken staan verschillende vormen beschreven die ik toepas binnen mijn praktijk. In de gesprekken probeer ik zoveel mogelijk af te stemmen op de persoon die voor mij zit. Samen kunnen we kijken wat passend en helpend is voor jou.

Mocht je interesse hebben, laten we dan eerst even (vrijblijvend) telefonische kennismaken om te kijken of ik de juiste persoon ben voor jou. Een volwassen consult is altijd 90 minuten.