Samenwerkingen

Verlies en rouwbegeleiding

Marieke en Patricia werken sinds december 2021 samen bij verlies en rouwtrajecten. Samen krachten te bundelen, en een ieder binnen het gezin de aandacht kunnen geven die zij nodig hebben is het uitgangspunt. Naast de ondersteuning die zij bieden bij ziekte, afscheid nemen, overlijden en rouw na verlies, zijn beide gespecialiseerd in verschillende thema’s.

Marieke haar specifieke kennis is gericht op scheiding, ziekte binnen het gezin en EMDR
Patricia is gespecialiseerd in achterblijven na suïcide en verschillende traumabehandelingen, waaronder EMDR

Ook werkt Marieke op woensdagmiddag in Hoogeveen van Praktijk Baasis.
Marieke haar eigen praktijk is gevestigd in Assen. Mocht u speciaal ondersteuning van Marieke willen, geeft het aan bij de aanmelding.
https://www.mariekeserier.nl/

Kindercoachpraktijk Sprankel

Kindercoachpraktijk Sprankel is een Kindercoachpraktijk in Zuidwolde, waar gewerkt wordt met kinderen van 9 t/m 14 jaar. 

 

Als Kindercoach streef ik, Manon, ernaar om een vertrouwde, veilige plek te bieden voor ieder kind. Een plek waar een kind tot rust kan komen en waar het één op één aandacht krijgt. Ook wil ik ouders/verzorgers een luisterend oor bieden, waar zonder oordeel naar geluisterd zal worden. Samen kijken we wat het kind nodig heeft en hoe we dit kunnen aanpakken.

 

Kindercoachpraktijk Sprankel is een plek waar iedereen welkom is en wil een helpende hand bieden aan elk kind en iedere ouder!

 

www.kindercoachpratkijksprankel.nl