Samenwerkingen

Kindercoachpraktijk Sprankel

Alle kinderen worden sterren, als we ze laten sprankelen. 

Kindercoachpraktijk Sprankel is een kindercoachpraktijk in Zuidwolde, waar gewerkt wordt met kinderen van 7 t/m 14 jaar. 

Als Kindercoach streef ik, Manon, ernaar om een vertrouwde, veilige plek te bieden voor ieder kind. Een plek waar een kind tot rust kan komen en waar het één op één aandacht krijgt. Ook wil ik ouders/verzorgers een luisterend oor bieden, waar zonder oordeel naar geluisterd zal worden. Samen kijken we wat het kind nodig heeft en hoe we dit kunnen aanpakken. Tijdens een traject maak ik gebruik van verschillende werkvormen, zoals gesprekken waarbij spel en creatieve werkvormen worden gebruikt, maar ook bewegingsoefeningen, zowel binnen als buiten in het bos. Aansluiten bij de belevingswereld en interesse van het kind staat bij mij voorop. 

Kindercoachpraktijk Sprankel is een plek waar iedereen welkom is en wil een helpende hand bieden aan elk kind en iedere ouder! 

www.kindercoachpratkijksprankel.nl

Praktijk Ewout de Graaf

Als GGZ Agoog bied ik behandeling en begeleiding op het gebied van psychosociaal welzijn en is bedoeld voor mensen die ervaringen of dilemma’s tegen zijn gekomen en daar zelf even niet uit kunnen komen. Ieder persoon gaat hier op eigen wijze mee om.  De gebieden waarop ik mij onder meer richt zijn:

•          Persoonlijke groei en ontwikkeling

•          Procesveranderingen

•          Traumaverwerking

•          Burn-out

•          Hoog sensitiviteit

•          Relatieproblematiek

•          Opvoedingsproblematiek

•          Echtscheidingsproblematiek

•          Gedragsproblematiek

Ik werk zowel op individuele basis als gezinsgericht, afhankelijk van de hulpvraag. Vanuit de individuele basis gaan we samen een startpunt bepalen van waaruit we op weg gaan. Dit startpunt is gebaseerd waar jij op dat moment staat en wat actueel is. Vervolgens nemen we tijdens deze reis mee wat we gaandeweg tegen gaan komen, afgestemd op jouw tempo.

Vanuit de gezinsgerichte methode kan vanuit een goede samenwerking met aangesloten hulpverleners gewerkt worden vanuit het kind perspectief én het ouderperspectief. Om op die wijze naar elkaar toe te werken en veiligheid, stabiliteit en verbinding te versterken.

www.praktijkewoutdegraaf.nl