Ervaringen

Workshop rouw en verlies bij kinderen

Dank voor deze informatieve avond. Dank voor je expertise en openheid. Je bent een fijn persoon om naar te luisteren. De avond was afwisselend..leuk! Ga zo door!

Bedankt voor deze avond. Openhartig, informatief, “luchtig”over een belangrijk onderwerp!

Ik vond het een hele nuttige avond. Als het een keer nodig is dan heb ik nu handvatten. Ik vond de boeken het leukst, dan zie ik al gelijk iets tastbaars

Ik hing aan je lippen!! Ik vond alles interessant.

Je hebt op een prettige manier tips gegeven over een gevoelig onderwerp. Helder en duidelijk!


Andere ervaringen

Ik heb bij Patricia een EFT sessie gedaan omdat ik het zat was om mij altijd maar boos te voelen. Ik wist dat er enorm veel woede in mij zat doordat ik 32 jaar lang mijn emoties niet heb geuit. En dat wou ik kwijt. Ik wou mij weer rustig en relaxed voelen. Voor mijzelf, maar zeker ook voor mijn gezin. Ik heb Patricia om hulp gevraagd omdat ik haar vertrouw en ik voel mij veilig bij haar. Na 1 heftige sessie van anderhalf uur is er zoveel losgemaakt en voel ik mij nu na een paar weken zo rustig en niet meer boos. Ik sta er versteld van dat 1 sessie van anderhalf uur, 32 jaar aan verdriet en woede opgelost is. Ik kan dit iedereen aanbevelen. Patricia is een liefdevolle, rustige, warme en meelevende vrouw die enorm goed is in haar werk. Lieve Patricia ik ben blij dat je mij geholpen hebt.

Melanie (38 jaar)

De eerste twee dagen voelde ik mij erg “raar”. Erg emotioneel, maar ook weer erg rustig. De sessie heeft mij aan het denken gezet over wie en wat ik ben en wil zijn. Er moet meer tijd komen voor mijzelf. Dat wist ik natuurlijk diep van binnen wel, maar ja, het doen……. Ook bracht het emoties naar boven van vroeger en tevens gaf het mij de bevestiging dat ik op de goede weg ben. In deze nu nog erg drukke maanden is het lastig om deze tijd te maken. Waar mogelijk probeer ik dat wel. Nogmaals bedankt

E.F.T.

Lieve Patricia, Bedankt voor alles wat je afgelopen jaar voor ons gedaan hebt. Wij zien N. groeien en zijn enorm blij dat we deze stap gezet hebben en jou hebben leren kennen. Super om te zien hoe jij haar vertrouwen hebt gewonnen. Heel erg bedankt daarvoor! Ze vindt het nog wel erg spannend om het alleen te moeten doen nu, maar kijkt er wel fijn op terug. Wie weet komt ze nog een keertje bij je knutselen (want dat mist ze nog wel 🙂

M. moeder van N. (9 jaar)

Toen ik de eerste keer naar Patricia ging was ik meerdere keren boos dan nu.

M. (8 jaar)

Het is gezelliger in huis omdat M. lekker in haar vel zit. De extreme buien zijn er niet meer. Ze weet beter om te gaan met emoties. De gedachtekracht kaartjes helpen om te benoemen en om te leiden.

Moeder van M.

Jij hebt mij andere inzichten gegeven waardoor ik mijn drukke leven anders in kan plannen. Ik kan meer rust inbouwen nu. Je leert mij op een andere, positievere manier naar mijzelf kijken. Daarnaast ben je zo’n warme, lieve vrouw dat het erg fijn maakt om met je te praten. Je hebt zoveel levenservaring dat je je erg goed in kunt leven.

J, (34 jaar)

Wij zijn met onze dochter Y. (9 jaar) bij Baasis Kindercoach terecht gekomen. Y. was erg bang voor honden door een vervelende ervaring toen ze 2 jaar was. De angst voor honden was in die mate dat het haar belemmerde om ergens te spelen of zelf ergens heen te fietsen. Maar het belemmerde ook het gezin in bijvoorbeeld een uitstapje naar het bos. Patricia is met Y aan de slag gegaan. Wat wij en met name ook Y. erg fijn vonden was dat ze zelf haar grens aan mocht geven en zelf haar doelen bepaalde. Patricia volgde Y., moedigde haar aan en liep met haar mee in het proces. Hierdoor durfde ze steeds een stapje verder te gaan. Door middel van spel, activiteiten en opdrachten ging het steeds beter. Uiteindelijk durfde ze zelfs een hondje te aaien en uit te laten. En ze gaat nog steeds vooruit. Ze durft nu zelfs ergens te spelen als daar een hond is. Wij als ouders kregen advies hoe we anders konden reageren en hoe we onze dochter konden ondersteunen. We kregen voldoende handvatten om er zelf ook mee aan de slag te gaan met haar. Het contact met Patricia hebben we als prettig, open en toegankelijk ervaren.

Y. (9 jaar), Angst voor honden

Ik vind het zo fijn bij jou, jij begrijpt mij gewoon!

M. (8jaar)

Een prachtige plek waar onze jongen (5jr) zijn hoofd en hart langzaam aan tot rust heeft kunnen laten komen. Zo mooi en fijn om te zien hoe er omgegaan wordt met gevoelens en gedachten die ons mannetje bezig houden. Petje af hoe Patricia dit doet!

J. moeder van K. (rouwverwerking)

Onze dochter heeft zeker stappen gemaakt en staat weer steviger in haar schoenen, dankjewel daarvoor.

Moeder

Zo gaaf om te zien dat het werkt waar wij mee bezig zijn, dankbaar voor wat je gedaan hebt!

Vader Y.