ErvaringenEen aantal jaar geleden heb ik Patricia leren kennen. Zij heeft toen mijn dochter begeleid als Kindercoach en haar ook ondersteund met rouwverwerking. Tevens heeft ze mij als ouder begeleid met rouwverwerking. Dit was heel waardevol en fijn! Hulp inschakelen kan best lastig zijn, maar we zijn enorm dankbaar dat Patricia op ons pad is gekomen. Ze is een enorm meelevend persoon, een gevoelsmens die het werk doet vanuit haar hart en eigen levenservaring. Ze geeft je vertrouwen, veiligheid en warmte waardoor je e open durft te stellen. Een tijdje leden las ik op haar Facebook dat ze ook EMDR- sessie geeft en dat sprak mij gelijk aan vanwege een traumatische ervaring vanuit mijn jeugd (35 jaar geleden) waarvan ik merkte dat het mij toch belemmerde in het hier en nu en hoe ik soms dingen aanpak; iets waar ik na al die jaren toch wel heel graag mee aan de slag wilde. Ik heb Patricia toen een berichtje gestuurd waarna we er telefonisch over gesproken hebben en toen een afspraak ingepland. Ik heb de EMDR-sessie dan ook als zeer prettig ervaren, het was voor mij best lastig om de controle los te laten en de emoties te laten zien, daarom vond ik het fijn om deze EMDR-sessie bij Patricia te doen. Ik voel me veilig bij haar, ze helpt en ondersteunt je maar let ook écht op je. Patricia weet wat ze doet en helpt vanuit haar hart. Ze is kundig en zorgzaam, stelt je op je gemak. Een kanjer die ik iedereen aanraad.

~ Bianca #EMDR volwassenen~


Lieve Patricia Wat ben jij goed in wat je doet! Wat voelde je me goed aan! De ene keer zei je: "stop, het is genoeg voor vandaag" en de andere keer "we gaan dit toch nog even doen". Je wist wat je deed en hield constant in de gaten hoe het met me ging. Alles gebeurde vanuit veiligheid en vertrouwen! Wat heb je me veel inzichten gegeven op vele (persoonlijke) vlakken. Dank je wel voor je tijd en geduld, altijd zonder oordeel. Ik voelde me veilig bij je en kon hierdoor echt mezelf zijn!

Bedankt voor ALLES!

~ Liefs H #Rouwbegeleiding volwassenen~
Ik heb bij Patricia EFT gedaan omdat ik het zat was om mij altijd maar boos te voelen. Ik wist dat er enorm veel woede in mij zat doordat ik 32 jaar lang mijn emoties niet heb geuit. Dat wou ik kwijt. Ik wou mij weer rustig en relaxt voelen. Voor mijzelf, maar zeker ook voor mijn gezin. Ik heb Patricia om hulp gevraagd omdat ik haar vertrouw en ik voel mij veilig bij haar. Na 1 heftige sessie van anderhalf uur, is er zoveel losgemaakt en voel ik mij nu na een paar weken zo rustig en niet meer boos. Ik sta er versteld van dat 32 jaar aan verdriet en woede opgelost is. Ik kan dit iedereen aanbevelen. Patricia is een liefdevolle, rustige, warme en meelevende vrouw die enorm goed is in haar werk. Lieve Patricia, ik ben blij dat je mij hebt geholpen.
~ Melanie #EFT ~

Ik vind het zo fijn bij jou, jij begrijpt mij gewoon!

~ Marjolein, 9 jaar #Kindercoaching ~


Een prachtige plek waar onze jongen zijn hoofd en hart langzaam aan tot rust heeft kunnen laten komen. Zo mooi om te zien hoe er omgegaan wordt met gevoelend en gedachten die ons mannetje bezig houden. Petje af hoe Patricia dit doet.

~ J. Moeder van K. #rouwbegeleiding ~

* ik vond de info ochtend heel goed. Ook wat het allemaal los maakt bij collega's. Mevr. Baas vond ik heel betrokken en professioneel.
* Mooie manier van zelf haar kennis delen en de vraag van de groep direct duidelijk stellen en dit ook in de gaten houden.
* Empathisch en kundig.
* Leerzaam; ook al had ik helemaal geen zin om het hierover te hebben
* djdj *
~ Cultuurhuis de Klinker # lezing verlies en rouw bij kinderen ~